sminkelős Sminkes játék 17
sminkelős Sminkes játékok
5
A legjobb játékok nyitó oldala, mert játszani mindenkor és mindenhol jó!
 
A sminkelésnek nagy szerepük van a mindennapokban, de például egy színházban is, hiszen a távolabb ülőknek is látniuk kell az arcokat. A színházas példánál ennek az ellenkezője is igaz lehet, egy kis színházban zavaró lehet az erős kifejezés az arcon. A sminkelős játékok segítségével ezt a fajta tehetségedet is próbára teheted. Egy kicsit a részletekről: a szemöldök íve mindig fontos, megváltoztatásával egészen új arcok születhetnek. A színezéssel megnyújtható például az áll. A szögletes áll segítségével keserűség, humortalanság lesz jellemző az arcra. Az öregedés megjelenítése elég könnyen megoldható. Az arc színe fontos jelentéssel bír. Az arccsont kiemelhető egy jellegzetesebb festékkel, de az árnyalatnak nem szabad elütnie az arc többi részétől. Játszani mindig kell!
  Ezek a flash játékok online a böngészőben telepítés nélkül játszhatóak. Ahogy betöltődik már kezdődhet is a szórakozás, tizenhét a tizenhetedik ahol biztosan nem csalódsz!
A sminkelésnek nagy szerepük van a mindennapokban, de például egy színházban is, hiszen a távolabb ülőknek is látniuk kell az arcokat. A színházas példánál ennek az ellenkezője is igaz lehet, egy kis színházban zavaró lehet az erős kifejezés az arcon. A sminkelős játékok segítségével ezt a fajta tehetségedet is próbára teheted. Egy kicsit a részletekről: a szemöldök íve mindig fontos, megváltoztatásával egészen új arcok születhetnek. A színezéssel megnyújtható például az áll. A szögletes áll segítségével keserűség, humortalanság lesz jellemző az arcra. Az öregedés megjelenítése elég könnyen megoldható. Az arc színe fontos jelentéssel bír. Az arccsont kiemelhető egy jellegzetesebb festékkel, de az árnyalatnak nem szabad elütnie az arc többi részétől.
Ahogy megjelink már indulhat is az online ingyen sminkelős Sminkes játék, tizenhét a tizenhetedik ahol biztosan nem csalódsz!